Information

General

Met de beste namen uit de urban scene pakken we op de eerste editie van URBN' Indoor Festival groots uit! Verwacht heerlijke muziek, leuke mensen en een super festival show!

Time & Date

De eerste editie van URBN’ zal plaats vinden op 7 april 2017 in de Silverdome in Zoetermeer. De deuren zullen om 21:00 uur openen tot 06:00 uur.

Minimum Age

De minimumleeftijd van URBN’ is 16 jaar. Voor V.I.P. toegang is de minimumleeftijd 18 jaar. Bij het betreden van het evenement zal streng gecontroleerd worden op deze minimumleeftijd. Zonder geldig legitimatiebewijs zal de toegang geweigerd worden.

Parking

Silverdome beschikt over een grote parkeerplaats. Bezoekers van URBN’ kunnen gratis gebruik maken van deze parkeerplaats. Parkeren is op eigen risico.

Public Transport

URBN’ is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Zoetermeer Oost is het +/- 25 minuten lopen naar de Silverdome. Richting Rotterdam & Den Haag rijden bijna de hele nacht treinen en/of nachtbussen. Voor meer informatie kijk op www.9292.nl.

Bus Travel

Tijdens URBN’ zullen er bussen rijden van Rotterdam centraal, Den Haag centraal & Zoetermeer centraal. Tickets voor deze busreis & voor busreizen met andere opstapplaatsen zijn te koop via Party-Vervoer.nl

LOCKERS

Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar.

Tickets

Earlybird €17,50
Regular €24,50
V . I . P . (Minimum Age: 18+) €49,50
Doorsale €30,00

* Genoemde prijzen zijn ex fee

Tickets


Tickets zijn vanaf nu te koop!

Koop ze hier